שאלות נפוצות

דף הבית >> טיפים >> שאלות נפוצות

איך נרשמים?
 
 לוחצים על כפתור הרשמה בכניסה למערכת. עם לחיצתכם על הרשמה יופיע חלון אזהרה כי הנכם עומדים להציג דפים באמצעות חיבור מאובטח, יש ללחוץ על אישור. לאחר מכן יופיע לפניכם דף "הרשמה מאובטחת" לאתר. יש למלא את כל שדות החובה אשר לידם מופיעה נקודה אדומה, אנו נשמח אם תמלאו גם את הרובריקות ללא הנקודה האדומה, וזאת לצרכינו הסטטיסטים. עם סיום מילוי הטופס יש ללחוץ על הרשם בבקשה. מיד לאחר לחיצה על כפתור זה, יופיע דף המודה על הרשמתכם ואשר מכיל את כל הפרטים אשר הוכנסו לדף הרישום. בסיום הרישום ניתן לחזור לאתר ע"י לחיצה על הכפתור בתחתית הדף, חזור לאתר. במקביל לרישום ישלח למייל אותו הזנתם, מייל המאשר את הרישום עם כל הפרטים כפי שהוזנו.
 
 
האם ניתן לרכוש מוצרים אלו ישירות או בחנויות הקשורות?
 
בוודאי, ניתן לרכוש את כל המוצרים בחנות המפעל ברחוב גיסין 61, קרית אריה, פתח תקוה. כאן המקום לציין כי המוצרים יותר זולים במידה ומגיעים לחנות המפעל כמו כן, ניתן לרכוש את המוצרים בחנויות שונות שרשימתם מופיעה כאן.
 
למי מוצרים אלו טובים?
 
לכולם. לאנשים המעוניינים לאכול מוצרי מאפה בריאים, לחולי צליאק, לאנשים הרגישים לגלוטן או כאלה שבוחרים להימנע מגלוטן.
 
כיצד כדאי לי לבצע את הקנייה?

ע"מ לחסוך את עלויות המשלוח כדאי ומומלץ לרכז את הקניות, ולא להזמין בכל פעם מעט מוצרים. חיי המדף של מוצרינו מספיק ארוכים כדי להחזיק מעמד עד להזמנה הבאה.
 
 איזה הכשרים ורישיונות יש למוצרים?
 

בשביל לספק מוצרי איכות מהשורה הראשונה, למוצרינו מספר רשיונות: משרד הבריאות HACCP,GMPISO9001 ורישיון יצרן.

הכשרויות הן מהרבנות פתח תקווה, חוג חתם סופר בני ברק ובד"צ בית יוסף

 
במה מוצרי מאפה אלו שונים ממוצרי מאפה אחרים?
 
מוצרי המאפה אותם אנו מייצרים נבדלים מכל מוצרי המאפה המוכרים כיום בשוק, ייחודם בא לידי ביטוי בריכוז תכונות ורכיבים בריאים ביותר בכל מוצר, דבר שעד היום ניתן היה למצוא תכונה אחת או שתיים בכל מוצר בסך הכל.
ריכוז תכונות אלו במוצרים,הופכים אותם למוצרי המאפה הבריאים,הטובים ביותר.(הסדרה המשווקת כרגע באינטרנט מכילה סוכר וכולסטרול).
א. ללא גלוטן.
ב. ללא חומצות טראנס.
ג. ללא לקטוז.
ד. ללא כולסטרול
ה. ללא חומר משמר.
ו. ללא צבעי מאכל. 
ז.  עשירים בסיבים תזונתיים.
ח.  עשירים בחלבונים.
ט. בחלקם קיימת תוספת של אומגה 3

מהי אריזה מבוקרת?

ע"מ לשמור על חיי מדף ארוכים יותר, (שימוש בחומרים משמרים נעשה בעוגות הבחושות והלחם בלבד), אנו אורזים את רוב מוצרינו באמצעות מכונה, אשר מוציאה את החמצן מהאריזה, ומכניסה במקום גזים שתפקידם לשמור על המוצר ולהאריך את חיי המדף שלו. תוך כדי הכנסת הגזים נאטמת האריזה באמצעות רדיד שקוף.מומלץ לאחר פתיחת האריזה, להעביר את המוצר לאריזה אטומה.  

באם קיבלנו מוצר פגום? 

במקרה כזה יש להעביר אלינו מייל לכתובת quality@naturalcakes.co.il , עם פירוט הבעיה, תאריך קבלת הסחורה, מספר ההזמנה אשר מצויין על טופס חברת השילוח וכן על קופסת הקרטון ומספר טלפון ליצירת קשר. מייד עם קבלת התלונה נציג חברתנו יצור איתכם קשר לטיפול מיידי. 
 
מה היתרון בחברות במועדון הלקוחות?
 
מועדון הלקוחות מאפשר לך להנות ממבצעים יחודיים המוענקים לחברי המועדון.

מהו גלוטן?

גלוטן - חלבון הנמצא בחיטה, בשעורה, בשיפון ובכמות קטנה בשיבולת שועל.

מהו צליאק?

צליאק זהו אי סבילות של גלוטן. היא מכונה "מחלת אלף הפנים" בשל מגוון הסימפטומים הרחב כל כך להם גורמת המחלה. מתסמינים שונים במערכת העיכול, דרך בעיות נשימה, הפרעות התפתחות, ליקויים הורמונליים ועד סרטן. אי אפשר לרפא את המחלה, אך אפשר בהחלט למנוע את התפרצותה, את הסבל של הפעוט והילד ואת הסיכונים הנלווים לה, באבחון פשוט בקופת החולים ובשמירה על תזונה נכונה. בישראל יש למעלה מ-20 אלף חולי צליאק (בעברית: כרסת), אבל על פי ההערכות, עשרות אלפים נוספים לוקים במחלה ולא יודעים על כך, פשוט מפני שהם לא סובלים מתסמיני המחלה. האמונה הרווחת גורסת שצליאק היא מחלת ילדות שעשויה גם לחלוף, אך בשנים האחרונות התברר שהמחלה עשויה לפרוץ בכל גיל, כולל בקרב קשישים, והיא לא חולפת. כלומר, נכון להיום מדובר במחלה כרונית, לכל החיים. צליאק היא מחלה שעוברת בתורשה, ואנשים שבמשפחתם יש חולי צליאק מצויים בסיכון מוגבר ללקות בה. היא לא שכיחה במידה זהה בכל העולם: בישראל, באירלנד ובשבדיה שכיחות המחלה גבוהה יחסית, בעוד שביפן, בסין ובקרב מי שמוצאו מאפריקה שכיחותה נמוכה.


 
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:

 

שלח
התחברות לחברים

חפשו אותנו:       להזמנות ושרות לקוחות - חייגו: 03-9235276  |  שעות מענה: א-ה - 09:00 עד 17:00 

                  

לייבסיטי - בניית אתרים